Manapság a pénzügyi tranzakciók és a legkülönfélébb szerződések megkötése megbízhatóan, pillanatok alatt megvalósítható. Az ügyintézések esetén napjainkban már elkerülhető a sorban állás, s nincs ez másként a lakástakarék számla nyitása esetén sem.

Az erste.lakastakarekdirekt.hu csapata – az ERSTE Lakástakarék értékesítési partnere – kiváló lehetőségeket nyújt mindazok számára, akik konkrét válaszokat kérnek a lakáselőtakarékossággal kapcsolatban felmerült kérdésekben.

Lehetővé tettük az ügyfelek számára, hogy az ő általuk meghatározott időben és helyen kapjanak válaszokat az anyagiakat illető kérdésekben. Erre lehetőség van időpont egyeztetést követően személyesen is, így téve a konzultációt hatékonnyá és sikeressé.

Ugyanakkor lakástakarék szerződés megkötése esetén fontos tudni, hogy a munkatársaink a szerződés megkötését követően is az ügyfelek rendelkezésére állnak, így ha útközben merülnének fel kérdések, a lakástakarék kapcsán, a szakemberek korrekt, megbízható válaszokat adnak majd.

Az ügyintézés tehát minden esetben hatékony, gyors és szakszerű, s mindez a szakemberek magas fokú figyelmének, odaadásának és természetesen szakértelmének köszönhető.

A lakástakarék pénztári számla megkötéséhez számlanyitási díj akció is tartozik, így az ügyintézést még időben érdemes igényelni! Az adatok elküldése online történik, a szerződés aláírására pedig egy előre egyeztetett helyen és időpontban kerül sor.

Amennyiben további információkra van szüksége a lakástakarékpénztári megoldásokat és egyéb pénzügyi kérdéseket illetően, kérjük, böngésszen a weboldalon, ahol akár minden kérdésére válasz kaphat!

Munkatársaink  a 1996.évi CXII. törvény változásainak megfelelően rendelkeznek:  a szükséges hatósági PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) engedéllyel, pénzügyi szolgáltatásközvetítői hatósági vizsgával, felelősség biztosítással, a megfelelő banki termékvizsgával, több éves szakmai tapasztalattal,  és kiterjedt banki partnerkapcsolati háttérrel.

Munkájukat az ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartás elveit magába foglaló banki Magatartási Kódex betartásával végzik.

Az ERSTE Lakástakarék számla nyitásához NEM KELL SORBA ÁLLNIA!

Kérdéseire telefonon, írásban, előzetes időpont egyeztetéssel akár személyesen, - a szükséges időt rászánva, az Ön által meghatározott helyen, és időpontban kaphat választ. Szakértő munkatársunk a lakástakarék teljes megtakarítási ideje alatt az Ön rendelkezésére áll. A közvetlen telefonos elérhetőségnek, a személyes tanácsadó megkülönböztetett figyelmének, és időpont egyeztetési lehetőségnek, a rugalmas, szakszerű és személyre szabott kiszolgálásnak köszönhető kényelmes - ebből adódóan hatékony az ügyintézés!