Lakás előtakarékosság – használja ki Ön is az évi 72 000 Ft-os állami támogatást!..

Lakás előtakarékosság, az az államilag támogatott lakáscélú, magas hozamú megtakarítási konstrukció, amely a havi betétbefizetések mértéktől függően lehetővé teszi, hogy megvalósítsa lakáscélú terveit…

Az Ön igényeinek, céljainak és lehetőségeinek függvényében, a havi betétfizetések összege 790 Ft és 20 000 Ft között bármennyi lehet. (az összeg menet közben is változtatható)

  • Állami támogatás. Magánszemélyeknek a betétbefizetésekre az állam 30%-os, maximum évi 72 000 Ft-os állami támogatást nyújt, amelynek mértéke 10 éves meg takarítási időszakesetén is mindvégig törvényileg biztosított. Az állami támogatás jövedelemtől függetlenül – nem adó- kedvezményként – jár és közvetlenül a megtakarítási számlán kerül jóváírásra..
  • Magas hozam. A lakás előtakarékosság a megtakarítási piacon egyedülálló konstrukció, induláskor nem kell nagy összeget elhelyezni, havi betétbefizetéssel magas ? akár 14,28%/év ? hozam realizálható.
  • Kedvező lakáshitel.A lakás előtakarékosság megtakarítási időszakát követően a már szerződéskötéskor előre rögzített mértékű, kedvező kamatozású forint alapú lakáskölcsön igényelhető (THM: 5,8-7,50%)..
  • Jól tervezhető. Az előre meghatározott havi befizetések és törlesztések, valamint a fix betéti és hitel kamatok miatt könnyen áttekinthető, előre kiszámítható. A lakás előtakarékosság megtakarítási ideő végét követően új szerződés köthető, így biztosítható a saját otthon folyamatos, ütemezett felújításának lehetősége..
  • Minden lakáscélra. A lakáscélú felhasználási lehetőség széleskörű, korlátozásoktól mentes, ez a konstrukció gyakorlatilag minden lakással kapcsolatos költség finanszírozására alkalmas. A lakás előtakarékosság szerződéses összege lakóházépítésre, lakásvásárlásra, bővítésre vagy korszerűsítésre egyaránt felhasználható. Lakáscélú felhasználásnak minősül a korábban felvett, pénzintézet útján folyósított lakáscélú kölcsön előtörlesztése is.
  • Családtagoknak is. Családtagjai részére is kitűnő megtakarítási lehetőség, mivel a szerződésben kedvezményezettet jelölhet meg. Ezáltal az elérhető megtakarítás és az igénybe vehető állami támogatás megtöbbszörözhető..
  • Összehangolt lakásfinanszírozás. Az egy családon belül megkötött több lakás előtakarékossági szerződéssel egyszerre valósítható meg a lakásfinanszírozási cél és a biztonságos, garantált, magas hozamú befektetés. Így a kiutaláskor az aktuális céloknak megfelelően dönthet a szerződések felhasználásáról vagy a megtakarítás továbbfolytatásáról..
  • Saját erő – biztosítva. Lakás vásárlására, építésére igényelt hiteleknél a bankok saját erő meglétét kérik, amely a lakástakarékpénztári szerződés összegéből biztosítható. Családtagok szerződései közös lakáscél megvalósítására összevonhatók..
  • Rugalmas konstrukció. A betételhelyezés rugalmasan változtatható, azaz szabadon növelhető, illetve csökkenthető. A szerződés közeli hozzátartozóra (pl. házastárs, testvér, szülő, nagyszülő, gyermek, unoka) átruházható, megosztható, illetve több szerződés összevonható

Az ERSTE Lakástakarék számla nyitásához NEM KELL SORBA ÁLLNIA!

Kérdéseire telefonon, írásban, előzetes időpont egyeztetéssel akár személyesen, - a szükséges időt rászánva, az Ön által meghatározott helyen, és időpontban kaphat választ. Szakértő munkatársunk a lakástakarék teljes megtakarítási ideje alatt az Ön rendelkezésére áll. A közvetlen telefonos elérhetőségnek, a személyes tanácsadó megkülönböztetett figyelmének, és időpont egyeztetési lehetőségnek, a rugalmas, szakszerű és személyre szabott kiszolgálásnak köszönhető kényelmes - ebből adódóan hatékony az ügyintézés!