logo-shbankhazAz Ön által látogatott weboldalt a STONEHENGE J.J Kft. – az ERSTE Bank értékesítési partnere – üzemelteti. A lakáselőtakarékossági szerződések értékesítése során az ERSTE Lakástakarék Zrt. pénzügyi szolgáltatás közvetítőjeként jár el, a lakás-előtakarékossági terméket az ERSTE Lakástakarék Zrt. nyújtja!

A STONEHENGE J.J Kft. nem jogosult az ügyféllel az ERSTE Lakástakarék Zrt. nevében és képviseletében szerződést kötni vagy nevében bármely egyéb módon kötelezettséget vállalni, vagy az ügyféltől a lakás-előtakarékossággal kapcsolatban készpénzt átvenni, az ügyfélnek az ERSTE Lakástakarék Zrt. nevében fizetést teljesíteni.

A lakás-előtakarékossági szerződés megkötésére vonatkozó döntés meghozatala kizárólag az ERSTE Lakástakarék Zrt. jogosultsága és feladata. A lakás-előtakarékossági szerződés részletes leírását az ERSTE Lakástakarékpénztár Zrt. Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

Manapság a pénzügyi tranzakciók és a legkülönfélébb szerződések megkötése megbízhatóan, pillanatok alatt megvalósítható. Az ügyintézések esetén napjainkban már elkerülhető a sorban állás, s nincs ez másként a lakástakarék számla nyitása esetén sem.

A  STONEHENGE J.J Kft. értékesítési csapata – az ERSTE Lakástakarék értékesítési partnere – kiváló lehetőségeket nyújt mindazok számára, akik konkrét válaszokat kérnek a lakás előtakarékossággal kapcsolatban felmerült kérdésekben.

Lehetővé tettük az ügyfelek számára, hogy az ő általuk meghatározott időben és helyen kapjanak válaszokat a lakás előtakarékosságot illető kérdésekben. Erre lehetőség van időpont egyeztetést követően személyesen is, így téve a konzultációt hatékonnyá és sikeressé.

Ugyanakkor lakástakarék szerződés megkötése esetén fontos tudni, hogy a munkatársaink a szerződés megkötését követően is az ügyfelek rendelkezésére állnak, így ha útközben merülnének fel kérdések, a lakástakarék kapcsán, a szakemberek korrekt, megbízható válaszokat adnak majd.

Az ügyintézés tehát minden esetben hatékony, gyors és szakszerű, s mindez a szakemberek magas fokú figyelmének, odaadásának és természetesen szakértelmének köszönhető.

A lakástakarék pénztári számla megkötéséhez számlanyitási díj akció is tartozik, így az ügyintézést még időben érdemes igényelni! Az adatok elküldése online történik, a szerződés aláírására pedig egy előre egyeztetett helyen és időpontban kerül sor.

Munkatársaink  a 1996.évi CXII. törvény változásainak megfelelően rendelkeznek:  a szükséges hatósági MNB/PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) engedéllyel, pénzügyi szolgáltatásközvetítői hatósági vizsgával, felelősség biztosítással, a megfelelő banki termékvizsgával, több éves szakmai tapasztalattal,  és kiterjedt banki partnerkapcsolati háttérrel.

Munkájukat az ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartás elveit magába foglaló banki Magatartási Kódex betartásával végzik.

 

A társaság adatai:

Teljes név: STONEHENGE J.J Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely cím: 7400 Kaposvár, Rákóczi tér 13.
Adószám: 12767193-2-14
Cégjegyzékszám: 14-09-304826
Felügyeleti szerv: PSZÁF / MNB

Képviselő: Jászberényi Péter

Telefon: 06-82-512-190
E-mail: shbankhaz@shbankhaz.hu