ERSTE Lakástakarék számlanyitási díj-mentes akció!

Most érdemes ERSTE Lakástakarék számlát nyitni! Ingyen kivisszük!

ERSTE lakástakarék egyotthon akcióTörvényi szabályozáson alapuló, rendkívül biztonságos megtakarítás, hiszen a befizetett betéti összegek és azok kamatai 100.000 euró értékhatárig az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak.**** A számlanyitási díj-mentesen nyitott ERSTE Lakástakarék is magas hozamot biztosít, amely köszönhető a 30%-os, évi maximum 72 000 Ft-os állami támogatásnak.

A legmagasabb fix hozamú befektetést ma a lakástakarék-pénztári konstrukciók jelentik Magyarországon!

Hiába nagy az érdeklődés a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) és a kedvezményes lakáshitelek iránt, hamar kiderül, hogy önerő nélkül nemcsak az új, de a használt lakáshoz jutás is reménytelen. Az önerő összegyűjtésének pedig a lakástakarékpénztár a legjobb módja! Most már az is világosan látszik, hogy a Nemzeti Otthonteremtési Közösség (NOK) nem lesz a lakástakarékok alternatívája.

Vágjon bele bátran lakással kapcsolatos terveibe!

Az ERSTE Lakástakarék SZÁMLANYITÁSI DÍJ-MENTES AKCIÓ keretében, a szerződéses összeg 1%-ának megfelelő mértékű számlanyitási díjat – a megfelelő feltételek teljesülése mellett** – MOST nem kell megfizetnie!

ERSTE lakástakarék szerződéses összegAz ERSTE Lakástakarék szerződés meghatározott összegre vonatkozik, amelyet szerződéses összegnek nevezünk. A szerződésben meghatározott összeg egyenlő a betét, a betétre jóváírt kamat, az állami támogatás, a támogatásra jóváírt kamat és a futamidő végén a lakás-takarékpénztár által folyósítandó lakáshitel (amit nem kötelező igényelni, felvenni) együttes összegével.

footer-listSzámlanyitási díj kedvezmény, és egyéb feltételek teljesülése nélkül nyitható:

Az EgyOTTHON1559 módozat mindenkinek ajánlható, aki a megtakarítási időszak végén a lakáskölcsönt a legalacsonyabb kamattal szeretné igénybe venni. A befizetésekre és az állami támogatásra egyaránt évi 1,5 % kamat jár. A felvehető hitel kamata évi 5,90 %. Forint alapon igényelhető, árfolyamkockázat-mentes. Maximális szerződéses összeg 7 600 000 Ft. (Az EgyOtthon 1559 módozat számlanyitási díjjal nyitható) 

footer-list100% számlanyitási díj kedvezménnyel köthető:** tipp

A SZÁMLANYITÁSI DÍJ-MENTESEN nyitható EgyOTTHON0149 módozat mindenkinek ajánlható, aki a közeljövőben ingatlan vásárlását, felújítását, korszerűsítését, bővítését, korábban felvett pénzintézet útján folyósított lakáscélú kölcsön kiváltását tervezi. Szerződéses módozattól függően az EBKM állami támogatással: 4.85-11,47%.  A befizetésekre és az állami támogatásra egyaránt évi 0,1 % kamat jár. A megtakarítási időszakot követően a már szerződéskötéskor előre rögzített mértékű, kedvező kamatozású forint alapú lakáskölcsön – nem kötelezően –  igényelhető. Hitel kamat: 4,90 %. (THM: 5,63-6,40%) Forint alapon igényelhető, árfolyamkockázat-mentes. (48, 57, 72, 96, és 120 hónap megtakarítási időszak közül választhat!) Az akció az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. fiókhálózatában nem érhető el! Az ügyintézést bízza ránk! Küldje el az adatokat még MA, majd írja alá az ERSTE Lakástakarék szerződési ajánlatot az Ön által kiválasztott helyen, és időpontban!

A lakástakarék rugalmas megtakarítási forma. Évenként növelhető-csökkenthető, átruházható, összevonható, örökölhető, jól tervezhető, kiszámítható, a piaci hatásoktól mentes, átlátható…tipp

EgyOTTHON0149 és EgyOTTHON1559 tarifatáblázat (letöltés) » pdf-icon


footer-listLássunk egy egyszerű példát:

Havi 20 000 Ft megtakarítás esetén, 4 éves futamidő után Ön 2 800 000 Ft-hoz juthat hozzá, amennyiben a kapcsolódó lakáskölcsönt is igénybe veszi.*ERSTE lakástakarék egyotthon

 • Összes saját befizetés: 960.000 Ft
 • Állami támogatás: 288.000 Ft
 • Betéti kamat: 2.600 Ft
 • EBKM állami támogatással: 11,47 %***
 • Megtakarítás összesen: 1.250.600 Ft
 • Igényelhető lakáshitel: 1.549.400 Ft
 • Hitel futamidő: 60 hó
 • Havi törlesztő: 29.174 Ft
 • Szerződéses összeg: 2.800.000 Ft****
 • 100% állami garancia
 • 0% Kamatadó
 • 0% EHO
 • Számlanyitási díj nélkül nyitható!**

Ebben az esetben a 28 000 Ft számlanyitási díjat nem kell megfizetnie, és 288 000 Ft állami támogatásra jogosult*

Akár az EgyOtthon 0149, akár az EgyOtthon 1559 lakástakarék módozatot választja, a szerződéses összegek megegyeznek. Ebből következik, hogy a szerződéses összegen belül változnak a megtakarítás és lakáskölcsön összegek. Az alacsonyabb betéti kamatú módozatnál kisebb a megtakarítási rész és nagyobb a lakáskölcsön rész (EgyOtthon 0149). Míg a másik módozatnál magasabb a betéti kamat, így itt nagyobb a megtakarítási rész és kisebb a lakáskölcsön rész (EgyOtthon 1559).

ertste lakástakarék felhasználásAz ERSTE Lakástakarékpénztár lakáscélú felhasználási lehetősége széleskörű, korlátozásoktól mentes. Az ide kattintva letölthető dokumentumból is látható, hogy ez a konstrukció gyakorlatilag minden lakással kapcsolatos költség finanszírozására alkalmasA megtakarítás felhasználható: lakótelek, lakás, családi ház vásárlására, építésére, cseréjére, ingatlan felújítására, korszerűsítésére, helyreállítására, tetőtér-beépítésre, fűtéskorszerűsítésre, hőszigetelésre, redőny–nyílászárócserére, kertépítésre…de akár festés, mázolás, parkettázás, padlóburkolás, csempézés…vagy közműépítés, kútfúrás, internet, kábel tv, telefonhálózat kiépítése is szóba jöhet…

A lakástakarék szerződés részletes leírást az Általános Szerződési Feltételek (ASZF 2016.05.20-tól letöltése), az ERSTE Lakástakarék által felszámított díjakat, költségeket a díjtáblázat (2015.12.16-tól letöltése) tartalmazza. A lakástakarékpénztár egyéb költségeket csak az ügyfél által igényelt egyéb szolgáltatások után számíthat fel, melyeket díjtáblázatban kell rögzíteni.tipp

footer-listHASZNÁLJA KI AZ ONLINE IGÉNYLÉS ELŐNYEIT – mert ezzel most sokat spórolhat!

Küldje el az adatokat,  és díjmentesen kivisszük Önnek a Lakáselőtakarékossági Szerződéskötési Ajánlatot az Ön által kiválasztott helyre, az Önnek megfelelő időpontban! Az aláíráshoz így nem kell sorba állnia, és nem marad le az akcióról sem!

A lakástakarék online igénylési űrlap kitöltéséhez szükséges iratok:

 • Adóigazolvány
 • Személyi igazolvány (ha nincs, vagy lejárt: jogosítvány, útlevél…)
 • Lakcímkártya (ha van)

Az online igénylés folyamata:

 1. Töltse ki az alábbi űrlapot! Az igénylési adatlap kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe. (Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezettséget nem vállal! Az adatok alapján előkészített Lakáselőtakarékossági Szerződéskötési Ajánlat aláírásakor – a személyes adatok egyeztetését, és a teendők megbeszélését követően – is van lehetőség változtatásra…)
 2. Előzetes időpont egyeztetést követően, az megbeszélt időben – akár 24 órán belül – és az Ön által meghatározott helyszínen (munkahely, állandó, vagy tartózkodási cím…) felkeresi Önt egy szakértő munkatársunk, aki az előkészített Lakáselőtakarékossági Szerződéskötési Ajánlatot, és az egyéb szükséges dokumentumokat aláírásra eljuttatja Önnek!
 3. A személyes adatok egyeztetését, és a teendők megbeszélését – az esetleges módosításokat, a hiányzó adatok pótlását – követően Ön aláírja a dokumentumokat! (Az aláíráskor nem kell semmit fizetnie. Az első havi betétet az aláírás hónapjának utolsó napjáig, de legkésőbb az ajánlat aláírását követő hónap 10. napjáig kell befizetni/utalni.)
A lakástakarék megtakarítás adatai:
A lakáselőtakarékoskodó adatai:
 1. (Email szükséges)
A kedvezményezett adatai:
 1. (A kedvezményezettnek NEM kell aláírni a szerződést! Egy szerződés esetén nem kell kedvezményezettet megjelölnie, de Ön egy időben több szerződéssel is rendelkezhet. Azonban fontos, hogy mindegyik szerződésen más közeli hozzátartozót jelöljön meg kedvezményezettként.)

Kapcsolatfelvétel:
 1. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat kizárólag a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel. Az adatok kezelését minden esetben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva végezzük. A részletes adatvédelmi nyilatkozat folyamatosan elérhető a honlap nyitóoldalán.

 

 

erste lakástakarék online igénylés* Az állami támogatás éves mértéke szerződésenként és személyenként, az adott megtakarítási évben – rendszeres befi zetést feltételezve – az adott szerződés alapján betétként elhelyezett összeg 30%-a, legfeljebb évi 72 000 Ft, amely havi 20 000 Ft-os megtakarítás esetén érhető el.

** Az ERSTE Lakástakarékpénztár szerződés megtakarítási időtartama alatt az LTP szerződését „negatív” irányban nem módosítja (havi megtakarítás/szerződéses összeg/megtakarítási idő csökkentés, szerződés megosztás, átruházás, stb.), az ERSTE Lakástakarék megtakarítást havonta rendszeresen fizeti a teljes megtakarítási időszak alatt, pozitív hozzájárulást jelöl csoportszintű adatátadáshoz, adatkéréshez, valamint az internet/email és SMS/MMS közvetlen leveles megkereséshez, és  az általa megkötött szerződés havi megtakarítási összege (vállalt havi betét) eléri az 5.000,- Ft-ot. A fent vállalt kedvezményi feltételek a teljes megtakarítási időre vonatkoznak!

Fizetési kötelezettségének NEM KELL csoportos beszedési megbízással eleget tennie, illetve NEM KELL kizárólag az ERSTE BANK HUNGARY ZR.T-nél megnyitott forint lakossági bankszámláról utalnia a havi betéteket!

*** Az EBKM a pénzintézeti termékek tényleges éves hozamát jelző mutató, melynek segítségével össze lehet hasonlítani a bankok kamatígéreteit. Az EBKM értékei havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezéssel számolva került meghatározásra.

**** A lakáselőtakarékossági szerződés meghatározott összegre vonatkozik, amelyet szerződéses összegnek nevezünk. A szerződésben meghatározott összeg egyenlő a betét, a betétre jóváírt kamat, az állami támogatás, a támogatásra jóváírt kamat és a futamidő végén a lakás-takarékpénztár által folyósítandó lakáshitel együttes összegével.

***** Ha egy hitelintézet fizetésképtelensége miatt, az ott lévő bankbetét nem vehető fel, akkor az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) az ügyfél részére kártalanítást fizet. A kártalanítás betétesenként és egy hitelintézetre összevontan legfeljebb 100 ezer eurónak megfelelő forintösszeg.

Google+ Facebook

ERSTE Lakástakarék Partner Pont

Prémium ügyintézés: 

Az ERSTE Lakástakarék számla nyitásához NEM KELL SORBA ÁLLNIA!
Kérdéseire telefonon, írásban, előzetes időpont egyeztetéssel akár személyesen, a szükséges időt rászánva, az Ön által meghatározott helyen, és időpontban kaphat választ.
Szakértő kollégánk az ERSTE Lakástakarék teljes megtakarítási ideje alatt az Ön rendelkezésére áll.

A közvetlen telefonos elérhetőségnek, a személyes tanácsadó megkülönböztetett figyelmének, és időpont egyeztetési lehetőségnek, a rugalmas, szakszerű és személyre szabott kiszolgálásnak köszönhető kényelmes – ebből adódóan hatékony az ügyintézés!

Mindezt természetesen plusz költségek nélkül. INGYEN!